HomeInterieuradvies aan huis

Interieuradvies aan huis

Ben je klaar voor een nieuw interieur en op zoek naar deskundig advies? Zet dan maar vast een heerlijk bakje koffie, plof neer op je comfortabele bank en wacht rustig tot de bel gaat. Met Thuis By hoef je namelijk de deur niet uit voor professioneel interieuradvies, wij komen namelijk naar jou toe!

Afspraak maken

interieuradvies-thuis-by-maria-op-stoel

Thuis By

Heb jij plannen om te (ver)bouwen, verhuizen of te restylen?

Samen verwerken we jouw wensen met onze expertise in een stijlvol en uniek interieur ontwerp. Van ontwerp tot realisatie, samen met onze Thuis By specialisten kunnen we je al het werk uit handen nemen.

Afspraak maken

Thuis By

Muurverf collectie

Laat je inspireren door de prachtige trendy en stijlvolle kleuren muurverf van onze Thuis By collectie.

Meer informatie

Thuis By staat bekend om haar unieke aanpak van interieuradvies aan huis. “Een van de redenen dat ik altijd een keer bij de klant thuis kom, is de lichtinval. Die is namelijk overal anders. Zo kunnen we alle materialen en kleuren goed bekijken in de juiste ruimte en zorgen dat ze goed uitkomen.”, aldus Maria van Thuis By.

Woonadvies aan huis 

Het unieke aan onze dienstverlening is dat Maria, onze ervaren interieurstylist, bij jou thuis komt voor persoonlijk advies. Dit gebeurt in jouw eigen vertrouwde omgeving, wat een comfortabel en relaxed gevoel geeft. Zoals Maria zegt: “Voor de klant is het fijn om in een eigen vertrouwde omgeving aan te geven wat er bijvoorbeeld juist wel of helemaal niet bevalt aan de huidige woning en het interieur daarvan.”

Door samen door jouw huis te lopen, ontstaat er een ontspannen sfeer waarin jij makkelijk je mening kan geven over verschillende aspecten van het huis. “Door de ontspannen en vertrouwde sfeer, komen zulke dingen vaak snel ter sprake.” Bovendien raakt Maria vaak geïnspireerd tijdens haar huisbezoeken. “Ik krijg vaak al meteen leuke ideeën als ik de ruimte binnenkom!”

De ThuisBy bus

Als je de deuren van de Thuis By bus opent, ontdek je een schat aan interieurmaterialen. Maria rijdt met deze bus vol inspiratie door de regio. De bus bevat onder andere stalen voor behang en gordijnen, PVC en een scala aan kleuren verf. Dankzij dit brede aanbod aan materialen kunnen jullie samen tot een uniek interieurontwerp komen. Het uiteindelijke doel? Een interieur creëren waarin jij je helemaal Thuis By voelt.

Plan je interieuradvies aan huis

Ben je klaar om samen met Thuis By jouw interieur een frisse nieuwe look te geven? Maak dan vandaag nog een afspraak voor ons interieuradvies aan huis. Laat je inspireren door de veelzijdigheid van materialen en kleuren, en ontdek hoe je jouw woning kunt transformeren tot de plek waar jij je helemaal thuis voelt.

Wij kijken uit naar je afspraak en staan klaar om samen met jou de volgende stap te zetten in jouw interieurontwerp. Tot snel bij jou thuis!

Afspraak maken