HomeInterieuradviesOnze werkwijze

Thuis By

Onze werkwijze

Ben jij uitgekeken op je huidige interieur, zoek je hulp tijdens een verbouwing of ben jij bezig met de aankoop van een nieuwe woning? Wij helpen je graag verder met een persoonlijk en compleet interieuradvies. Van kleuren op de muur, een nieuwe bank tot aan een complete keuken. Wij vertellen je graag meer over onze werkwijze op deze pagina en hoe we samen tot het perfecte eindresultaat komen.

Afspraak maken

Thuis By

Heb jij plannen om te (ver)bouwen, verhuizen of te restylen?

Samen verwerken we jouw wensen met onze expertise in een stijlvol en uniek interieur ontwerp. Van ontwerp tot realisatie, samen met onze Thuis By specialisten kunnen we je al het werk uit handen nemen.

Afspraak maken

Thuis By

Muurverf collectie

Laat je inspireren door de prachtige trendy en stijlvolle kleuren muurverf van onze Thuis By collectie.

Meer informatie

Het proces van het interieuradvies 

Als we in de eerste kennismaking alle belangrijke zaken hebben besproken, begint het creatieve proces. Dit doen we samen. In de interieurstudio gaan wij aan de slag met het uitwerken van de gezamenlijke ideeën. We houden uiteraard altijd rekening met de gezinssamenstelling en woonwensen. 

“Tip van de stylist: heb jij al heel veel beelden in je hoofd van jouw wensen, ga dan aan de slag met een Pinterest bord en deel dit met ons. Zo krijgen wij echt een kijkje in jouw hoofd.”

Op de tweede afspraak nodigen we jullie uit bij ons in de studio. We laten jullie de eerste ideeën zien en kijken samen naar wat jullie aanspreekt. We bepalen hier samen het vervolg en de stylist gaat verder om dit plan te perfectioneren. 

Kom je tijdens het bezoeken van een winkel een mooi meubelstuk tegen? Dan kan je altijd contact met ons opnemen om te vragen naar onze mening en of dit in het plan past. Dit extra stukje service bieden we graag, zodat er altijd een mogelijkheid is voor persoonlijk contact.

Om een goed beeld te hebben van de kosten van het nieuwe interieur, zullen er zaken opgemeten moeten worden. Ook dit nemen we jullie graag uit handen. Hiervoor komen we bij jullie langs.

Als alles naar wens is, nemen we het plan, samen, voor de laatste keer door. Om het definitieve plan te presenteren, nodigen we jullie voor de laatste keer uit in de studio en bespreken we de planning. 

Afspraak maken

Écht thuiskomen 

Wanneer de uitvoering van het plan klaar is, komen we langs voor de afstyling. Wij brengen met zorg uitgekozen accessoires mee en zorgen voor een aangeklede woonruimte. Deze service bieden wij bij complete verbouwingen, maar is ook los te boeken als styling adviespakket. Je kan zelf ervaren hoe de accessoires staan in jouw woning en het interieur compleet maken. Waarschijnlijk heb je ook persoonlijke items, we zorgen dat deze een mooie plek krijgen. 

Wij kunnen uit jarenlange ervaring zeggen dat het nieuwe interieur altijd met veel succes wordt ontvangen. Onze klanten hebben altijd het gevoel dat ze thuiskomen, dat is precies waar wij het voor doen. Omdat je in het hele proces betrokken bent geweest en hebt kunnen aangeven wat je mooi vindt en wat niet, past het interieur altijd bij jouw wensen en smaak. Het is jouw plan en jouw interieur geworden!

Wij ontzorgen jullie volledig waarna het genieten kan gaan beginnen. 

Ben je benieuwd wat wij voor jullie kunnen betekenen? Maak direct een afspraak of bekijk onze projecten