HomeInterieuradvies Almere

Interieuradvies Almere

Woon jij in Almere en wil je graag interieuradvies voor je nieuwe woning? Of wil je je huidige woning eens een toffe make-over geven? Dan komt Thuis By graag bij je langs in Almere! Vooraf aan het bezoek, wordt er eerst een afspraak met je gemaakt. Op het afgesproken moment komt Maria van Thuis By bij je langs. Samen gaan jullie kijken naar de ruimte die zal worden aangepakt en worden de wensen van jou als klant op tafel gelegd. Er wordt uitgebreid de tijd genomen om alle wensen en onderwerpen te bespreken, zodat Maria uiteindelijk tot een passend interieuradvies zal komen. 

interieuradvies-thuis-by-maria-op-stoel

Thuis By

Heb jij plannen om te (ver)bouwen, verhuizen of te restylen?

Samen verwerken we jouw wensen met onze expertise in een stijlvol en uniek interieur ontwerp. Van ontwerp tot realisatie, samen met onze Thuis By specialisten kunnen we je al het werk uit handen nemen.

Afspraak maken

Thuis By

Muurverf collectie

Laat je inspireren door de prachtige trendy en stijlvolle kleuren muurverf van onze Thuis By collectie.

Meer informatie

Waarom een interieuradvies?

Dit is natuurlijk een heel logische vraag. Waarom kan je niet zelf je interieur aanpassen, zonder advies? Het team van Thuis By zal dat aan je bewijzen tijdens het proces, en vooral aan het eind als het resultaat er zal zijn. Maria van Thuis By heeft oog voor inrichting en woonstijlen. Doordat ze persoonlijk kennis met jou komt maken als klant en komt kijken in de ruimte waar het om gaat, zal ze tot een passend interieuradvies komen voor jou in Almere. Ze let daarbij op de inrichting: hoe kan de ruimte op z’n best ingericht worden, zodat alle delen van de ruimte tot zijn recht komen. Als klant kun je je woonstijl aangeven. Met de ruimte in haar achterhoofd en jouw favoriete woonstijl, gaat ze aan de slag. Maria heeft oog voor detail. Dit zorgt ervoor dat over het stylen van de woning tot in de puntjes wordt nagedacht. En wat ook zo leuk is aan interieuradvies, is dat interieurstylisten altijd op de hoogte zijn van de nieuwe trends. Dus als klant zul je veel nieuwe items ontdekken die je kunt toevoegen aan je gestylde woning!

Interieurstylist bij jou aan huis in Almere

Het interieuradvies van Thuis By komt niet via de post of via de e-mail. Thuis By komt echt Thuis By jou als klant. Zo kunnen ze jou leren kennen met jouw interieurwensen. En met deze kennis kan Maria aan de slag om voor jou een persoonlijk interieuradvies in Almere te maken, wat echt bij jou past; waar je je echt Thuis By voelt. ‘Doordat ik bij de klant aan huis kom, zie ik alles met eigen ogen en maak ik kennis met de klant zelf. Ik krijg tijdens de afspraak al zo veel ideeën in mijn hoofd! En zo kom ik ook tot een passend én persoonlijk interieuradvies’, aldus interieurstylist Maria.

De voordelen van ThuisBy

Waarom kies je voor Thuis By?

  • Jouw wensen staan bij ons voorop.
  • Persoonlijk contact vinden wij belangrijk.
  • Ons uitgangspunt is dat jij écht blij wordt van je interieur.
  • Thuis By is er voor elk advies, groot en klein.

Door samen bij jou thuis in gesprek te gaan over wat jij graag wilt, is een interieur, passend bij jou, gegarandeerd!

De ThuisBy bus

Maria komt bij jou in Almere thuis langs met de echte Thuis By bus, vol met allerlei materialen. Hierbij kun je denken aan stalen met allerlei soorten behang, kleuren verf, stof voor gordijnen en zelfs PVC! Haal die bus maar leeg en zoek de kleuren, printjes en stoffen maar bij elkaar waar jij helemaal verliefd op raakt, zodat het eindresultaat straks echt naar jouw smaak zal zijn. Alle materialen kun je op deze manier bekijken in de desbetreffende ruimte. Dit voorkomt verkeerde inzichten rondom lichtval, als je de stalen in een andere ruimte zou bekijken. Handig toch?!

Maak vrijblijvend een afspraak!

Ben jij al enthousiast geworden, maar twijfel je nog? Of wil je gewoon eens inventariseren? Maak vrijblijvend een afspraak en bespreek de mogelijkheden. Het team van Thuis By staat voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.