HomeInterieuradvies Amersfoort

Interieuradvies Amersfoort

Ben jij op zoek naar een interieurstylist in omgeving Amersfoort? Thuis By komt graag bij je langs om jou het beste advies te geven voor het interieur in jouw woning. Amersfoort staat bekend als een prachtige oude stad met zowel oude als nieuwe panden. Je kunt je pas echt trots voelen als jouw woning naar jouw wensen is ingericht. Maria van Thuis By komt graag eens bij jou langs om je huidige interieur, je prachtige huisje te bewonderen en samen met jou na te denken om jouw plekje perfect te maken. Ze geeft je het beste interieuradvies en zorgt er zo voor dat je helemaal kan gaan genieten van je mooie huisje in de prachtige stad Amersfoort!

interieuradvies-thuis-by-maria-op-stoel

Thuis By

Heb jij plannen om te (ver)bouwen, verhuizen of te restylen?

Samen verwerken we jouw wensen met onze expertise in een stijlvol en uniek interieur ontwerp. Van ontwerp tot realisatie, samen met onze Thuis By specialisten kunnen we je al het werk uit handen nemen.

Afspraak maken

Thuis By

Muurverf collectie

Laat je inspireren door de prachtige trendy en stijlvolle kleuren muurverf van onze Thuis By collectie.

Meer informatie

Waarom een interieuradvies?

Waarom kies je voor interieuradvies en ga je niet zelf aan de slag? Het is lastig om te bepalen wat je mooi vindt, wat je graag wilt en hoe je het precies voor je ziet. Veel mensen lopen tegen dit probleem aan als ze hun woning een andere look willen geven. Er is zo veel mooi en zo veel leuk; waar moet je beginnen en wat past echt bij je? Je wilt tenslotte wel een interieur dat echt bij je wensen en persoonlijkheid past. Een interieurstylist kan je uit dit probleem helpen. Maria van Thuis By wil samen met jou op zoek gaan naar het perfecte interieur dat past bij jou. Met haar oog voor interieur en de nieuwste trends kan ze jouw woning omtoveren naar een woning wat echt bij jou past. Graag komt ze eens langs om jou interieuradvies te geven in de prachtige stad Amersfoort!

Altijd een passende interieurstijl

Het is je vast niet ontgaan dat er tegenwoordig tig soorten interieurstijlen zijn. Van natuurlijke kleuren tot industrieel. Of van landelijke en klassieke woningen tot strakke en industriële stijlen. En vergeet niet dat je ook nog eens alles kunt combineren! Om door al deze bomen het bos weer te kunnen zien, zou wat hulp best handig zijn!

Interieurstylist Maria van Thuis By helpt jou graag verder. Ze beschikt over een dosis expertise, kennis en oog over interieur. Daardoor kan zij jouw woning helemaal naar jouw wens en smaak inrichten. Ze gaat samen met jou in gesprek om zo een passende interieurstijl voor jou te vinden. Misschien komt er wel een heel andere stijl uit dan je in de eerste instantie gedacht had. Hoe leuk is dat!

Interieurstylist bij jou aan huis in Amersfoort

Maria maakt graag ritjes naar jou thuis. Ook naar de prachtige stad Amersfoort. Ze vindt het leuk om fysiek met jou te sparren over jouw wensen voor jouw woning. Thuis By dankt haar naam onder andere aan het feit dat Maria Thuis By jou komt om een interieur samen te stellen waar jij je Thuis By voelt. Thuis By vindt het belangrijk om de klant achter het interieur te leren kennen, zodat het resultaat ook echt naar wens zal zijn. En ten slotte is fysiek samen sparren veel leuker dan een mailtje of telefoontje!

De voordelen van Thuis By

Waarom moet je kiezen voor Thuis By?

  • Jouw wensen staan bij ons op nummer 1. Pas dan zal het resultaat er echt zijn!
  • Persoonlijk contact vinden wij erg belangrijk. We willen jou graag leren kennen, zodat we een interieur kunnen samenstellen dat bij jou past.
  • Het uitgangspunt van ons werk is dat jij je echt Thuis zal voelen By jouw interieur.
  • Thuis By is er voor elk advies, van groot tot klein. Of je nou een nieuw behangetje wilt of graag je hele woonkamer opnieuw wilt inrichten, wij helpen je graag!

Door samen met jou in gesprek te gaan bij jou thuis over je wensen, is een passend resultaat gegarandeerd!

Maak een afspraak met ons!

Wil je graag een nieuwe kleur op de muur, of wil je een compleet interieuradvies in Amersfoort? Thuis By komt graag bij je langs om je te helpen.

Neem vrijblijvend contact met ons op en maak een afspraak. Wie weet tot ziens in Amersfoort!