HomeInterieuradvies Apeldoorn

Interieuradvies in Apeldoorn

Ben je in Apeldoorn op zoek naar deskundig en persoonlijk interieuradvies? Dan kun je terecht bij Thuis By. Maria, onze getalenteerde interieuradviseur, brengt met veel plezier een bezoek aan je huis met haar bus, gevuld met inspirerende materialen. Je bent uiteraard ook van harte welkom om langs te komen in onze interieurstudio. Plan je afspraak online of neem direct contact met ons op!

interieuradvies-thuis-by-maria-op-stoel

Thuis By

Heb jij plannen om te (ver)bouwen, verhuizen of te restylen?

Samen verwerken we jouw wensen met onze expertise in een stijlvol en uniek interieur ontwerp. Van ontwerp tot realisatie, samen met onze Thuis By specialisten kunnen we je al het werk uit handen nemen.

Afspraak maken

Thuis By

Muurverf collectie

Laat je inspireren door de prachtige trendy en stijlvolle kleuren muurverf van onze Thuis By collectie.

Meer informatie

Apeldoorn, gelegen in het hart van de Veluwe, is een stad waar natuur en architectuur samenkomen. De stad staat bekend om zijn groene omgeving en historische charme, die ook in de woningen terug te vinden zijn. Of je nu in een modern appartement woont, of een karakteristiek huis bezit met eeuwenoude details, Apeldoorn heeft voor ieder wat wils. En dan hebben we het nog niet eens over de inspirerende mix van stedelijke en landelijke invloeden in de interieurs! Daarom is ons interieuradvies in Apeldoorn zo uniek en persoonlijk.

Waarom een interieuradvies in Apeldoorn?

Het creëren van een thuis dat echt een weerspiegeling van jou is, kan een hele uitdaging zijn. Dat is waar professioneel interieuradvies in Apeldoorn zijn waarde bewijst. Onze interieurstylist Maria helpt je om je visie om te zetten in werkelijkheid. Met haar scherpe oog voor design, kleur en de nieuwste trends kan ze jouw woning stylen op een manier die precies aan jouw wensen voldoet. Dankzij haar professioneel interieuradvies in Apeldoorn creëert Maria een unieke thuisomgeving die echt bij je past.

Een interieurstijl die bij je past

Wie ooit heeft geprobeerd om interieurstijlen te zoeken op Pinterest, weet waarschijnlijk dat het bijna onmogelijk is om door de bomen het bos nog te zien. Tegenwoordig zijn er ontelbaar veel verschillende interieurstijlen te vinden, van strak en modern tot landelijk en klassiek. Hou jij meer van natuurlijke kleuren, of ben je een liefhebber van de industriële stijl? Wat je voorkeur ook is, interieurstylist Maria helpt je graag verder! Met haar expertise en kennis over interieur, richt ze jouw woning in volgens jouw smaak en wensen. Hierdoor vinden jullie altijd een passende interieurstijl, of ontwikkel je een geheel eigen stijl!

Interieurstylist aan huis in Apeldoorn

Thuis By bestaat uit een team van specialisten die er alles aan doen om jouw huis zo persoonlijk mogelijk te maken. Maria is de interieurstylist van het team. Ze komt met plezier bij jou langs in Apeldoorn om samen te kijken naar kleuren, meubels en accessoires die perfect zijn voor jouw interieur! Maria heeft een goed oog voor kleur en detail. Ze zoekt naar de balans in de kleuren van de muren en de meubels, om zo een harmonieus geheel te creëren.

Met haar persoonlijke benadering houdt Maria niet alleen rekening met jouw smaak, maar ook met de specifieke kenmerken van je huis. De lichtinval, de architecturale eigenschappen, en zelfs hoe je de ruimte gebruikt, worden allemaal in acht genomen. Zo garanderen we dat ons interieuradvies niet alleen esthetisch verantwoord is, maar ook functioneel en praktisch.

De voordelen van Thuis By

Waarom kies je voor Thuis By?

  • Jouw wensen staan bij ons voorop.
  • Persoonlijk contact vinden wij belangrijk.
  • Ons uitgangspunt is dat jij écht blij wordt van je interieur.
  • Thuis By is er voor elk advies, groot en klein.

Door samen bij jou thuis in gesprek te gaan over wat jij graag wilt, is een interieur, passend bij jou, gegarandeerd!

Maak een afspraak met ons!

Ben je aan het stoeien met de huidige indeling van je meubels, of wil je een compleet nieuw interieur? Thuis By helpt je graag!

Neem vrijblijvend contact met ons op, of maak een afspraak! Wie weet zien we elkaar snel in Apeldoorn!

Afspraak maken