HomeInterieuradvies Elburg

Interieuradvies Elburg

Op zoek naar interieuradvies op maat in de pittoreske stad Elburg? Het toegewijde team van Thuis By staat voor je klaar! Onze specialisten hebben een passie voor het transformeren van huizen in echte thuisplekken. Wij bezoeken je graag thuis om de perfecte balans van kleuren, meubels en accessoires voor jouw ruimte te vinden. Onze ervaren interieurstylisten hebben oog voor zowel kleur als detail. Door onze bezoeken aan jouw thuis in Elburg verkrijgen we inzicht in de ruimte en de unieke mogelijkheden, waardoor we ervoor kunnen zorgen dat jouw interieur naadloos aansluit bij zowel jouw persoonlijke smaak als de charme van Elburg.

Afspraak maken

interieuradvies-thuis-by-maria-op-stoel

Thuis By

Heb jij plannen om te (ver)bouwen, verhuizen of te restylen?

Samen verwerken we jouw wensen met onze expertise in een stijlvol en uniek interieur ontwerp. Van ontwerp tot realisatie, samen met onze Thuis By specialisten kunnen we je al het werk uit handen nemen.

Afspraak maken

Thuis By

Muurverf collectie

Laat je inspireren door de prachtige trendy en stijlvolle kleuren muurverf van onze Thuis By collectie.

Meer informatie

Interieuradvies bij jou aan huis in Elburg

Zodra we aan de slag gaan, vertrekken we vol trots in de Thuis By bus naar jouw woning. Hier laten we verschillende materialen en mogelijkheden zien. We komen graag langs om je woonsituatie te bekijken en te bespreken voor het beste interieuradvies. Hier krijgen we een goed beeld van het licht en de kleuren in huis. Heb jij specifieke wensen, dan bespreken we die graag. Wil je liever bij ons langs komen? Onze showroom en interieurstudio is gevestigd in Elburg en dus altijd dichtbij!

De voordelen van Thuis By

Waarom kies je voor interieuradvies Thuis By?

  • Jouw wensen staan bij ons voorop.
  • Persoonlijk contact vinden wij belangrijk.
  • Ons uitgangspunt is dat jij écht blij wordt van je interieur.
  • Thuis By is er voor elk advies, groot en klein.

Door samen bij jou thuis in gesprek te gaan over wat jij graag wilt, is een interieur, passend bij jou, gegarandeerd!

Verschillende woonstijlen

De diversiteit in woningen en interieurstijlen in Elburg inspireert ons enorm. Met onze expertise ontwikkelen we een persoonlijk plan dat aansluit bij jouw voorkeur, of je nu een voorliefde hebt voor een landelijke stijl of een moderne, industriële look prefereert.

De ThuisBy bus

Open de deuren van onze bus en laat je verrassen door de rijkdom aan materialen en ideeën binnenin. We brengen een uitgebreid assortiment aan interieuritems mee naar Elburg, van stijlvol behang en gordijnstoffen tot veelzijdige PVC-vloeren en een breed palet aan verfkleuren. Samen met jou duiken we in deze schat aan mogelijkheden om tot een interieur te komen dat niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook een weerspiegeling van jouw persoonlijkheid.

Maak vrijblijvend een afspraak!

Ben jij al enthousiast geworden, maar twijfel je nog? Of wil je gewoon eens inventariseren? Maak vrijblijvend een afspraak en bespreek de mogelijkheden. Het team van Thuis By staat voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

Afspraak maken