HomeInterieuradvies Harderwijk

Interieuradvies Harderwijk

Ben jij op zoek naar een interieurstylist in de omgeving Harderwijk? Dan komt het team van Thuis By graag bij jou langs! Het team bestaat uit specialisten, die er alles aan doen om jouw huis zo persoonlijk mogelijk te maken. We komen bij je langs, om samen met jou te kijken welke kleuren, meubels en accessoires perfect zijn voor jouw interieur! Als ervaren interieurstylisten hebben wij oog voor kleur en detail. Doordat we bij jou thuis komen in Harderwijk, krijgen we ook een duidelijk beeld van de ruimte en mogelijkheden. Je kunt er dus echt vanuit gaan dat het eindresultaat zal passen bij de omgeving en dat ieder detail tot zijn recht komt!

Afspraak maken

interieuradvies-thuis-by-maria-op-stoel

Thuis By

Heb jij plannen om te (ver)bouwen, verhuizen of te restylen?

Samen verwerken we jouw wensen met onze expertise in een stijlvol en uniek interieur ontwerp. Van ontwerp tot realisatie, samen met onze Thuis By specialisten kunnen we je al het werk uit handen nemen.

Afspraak maken

Thuis By

Muurverf collectie

Laat je inspireren door de prachtige trendy en stijlvolle kleuren muurverf van onze Thuis By collectie.

Meer informatie

Interieuradvies bij jou aan huis in Harderwijk

Als wij aan de slag gaan, vertrekken we met onze Thuis By bus. Met liefde komen we bij jou als klant aan huis in Harderwijk. Een prachtige stad met veel diversiteit aan huizen. Hier kan met het juiste interieurontwerp heel wat moois van gemaakt worden. Wat voor soort huis je ook hebt, en welke interieursmaak, we maken het plaatje voor de klant compleet. Geheel naar jouw wens.

Werken met verschillende soorten huizen en interieurideeën, geeft ons energie. Met de kennis en inzichten die we hebben, maken we een plan. Of je nu van een landelijke stijl houdt of juist van heel industrieel: we maken het in orde! ‘Door de ontspannen en vertrouwde sfeer bij de klant zelf thuis, komt de mening en smaak van de klant vaak al snel naar boven.’ – Maria. Verder raakt Maria zelf ook altijd heel snel geïnspireerd door de omgeving. ‘Ik krijg vaak al meteen leuke ideeën als ik de ruimte binnen kom!’

De voordelen van Thuis By

Waarom kies je voor Thuis By?

  • Jouw wensen staan bij ons voorop.
  • Persoonlijk contact vinden wij belangrijk.
  • Ons uitgangspunt is dat jij écht blij wordt van je interieur.
  • Thuis By is er voor elk advies, groot en klein.

Door samen bij jou thuis in gesprek te gaan over wat jij graag wilt, is een interieur, passend bij jou, gegarandeerd!

De ThuisBy bus

Als je de deuren van de bus van Thuis By open zou trekken, sta je versteld van alle materialen die erin zitten. We rijden met een groot assortiment aan interieurspullen door de brede regio en komen voor het geven van interieuradvies ook naar jou in Harderwijk. De inhoud van de bus bevat onder andere heel veel stalen. Denk aan stalen voor behang en gordijnen, maar ook van bijvoorbeeld PVC en allerlei kleuren verf. Doordat we zo veel bij ons hebben, kunnen jullie samen echt gaan nadenken over het nieuwe interieur, zodat er een eindresultaat komt waar jij als klant je helemaal Thuis By zult voelen. Wil jij een persoonlijk interieuradvies bij jou thuis in Harderwijk, of ga je graag samen in gesprek met een interieurstylist? Maak gerust een afspraak of neem contact op met het team van Thuis By!

Maak vrijblijvend een afspraak!

Ben jij al enthousiast geworden, maar twijfel je nog? Of wil je gewoon eens inventariseren? Maak vrijblijvend een afspraak en bespreek de mogelijkheden. Het team van Thuis By staat voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

Afspraak maken