HomeInterieuradvies Nieuwbouw

Interieuradvies Nieuwbouw

Een nieuw huis laten bouwen? Die moet natuurlijk smaak- en stijlvol worden ingericht! Belangrijk is dat hier aandacht aan wordt gegeven. Want een nieuwbouwwoning verdient natuurlijk een prachtig interieur! Omdat een nieuwbouwwoning vaak helemaal kaal en leeg is vanbinnen, kan inspiratie krijgen soms lastig zijn. Interieuradvies is dé oplossing om een echt stijlvol, persoonlijk en passend interieur te creëren. Samen met een expert kijk je naar de juiste indeling. Zo wordt jouw nieuwbouwwoning niet alleen mooi vanbuiten, maar ook vanbinnen! 

interieuradvies-thuis-by-maria-op-stoel

Thuis By

Heb jij plannen om te (ver)bouwen, verhuizen of te restylen?

Samen verwerken we jouw wensen met onze expertise in een stijlvol en uniek interieur ontwerp. Van ontwerp tot realisatie, samen met onze Thuis By specialisten kunnen we je al het werk uit handen nemen.

Afspraak maken

Thuis By

Muurverf collectie

Laat je inspireren door de prachtige trendy en stijlvolle kleuren muurverf van onze Thuis By collectie.

Meer informatie

Een interieurontwerp voor nieuwe woning

Bij het inrichten van een kale en nieuwe woning, begin je bij het vragen van advies. Een interieurstylingsbedrijf als Thuis By kan je hier heel goed bij helpen. Stel je vragen en zij geven je het antwoord! Het fijne aan het vragen van advies is dat het je later niet zal beperken in mogelijkheden. Het geeft je puur inzicht in de mogelijkheden bij jouw nieuwbouwwoning. Je kunt al het advies op je in laten werken en aansluitend je wensen duidelijk maken. Hierna volgt het stapje begeleiding. Denk bijvoorbeeld eerst aan het aspect duurzaamheid en tegelijkertijd voor de esthetische kant. Zo worden jouw interieurwensen stapje voor stapje zichtbaar wat zal resulteren in een interieur dat helemaal naar jouw wensen is samengesteld!

Een woonstijl die bij je past

Vraag je je soms wel eens af welke woonstijl bij jou past? Vind je heel veel mooi, of ben je kritisch? Er zijn stijlen genoeg. Denk bijvoorbeeld aan: landelijk, industrieel, Scandinavisch, een interieur met veel basic kleuren of juist met veel kleur. Thuis By heeft veel kennis en oog voor de diverse woonstijlen die er zijn. Als klant ben je vrij in het bepalen van jouw ideale stijl. Heb jij hier nog veel vragen bij, of is het voor jou nog niet duidelijk wat je stijl is? Dan kun je aangeven welke aspecten jij mooi vindt voor in een interieur. Dan weet Maria van Thuis By genoeg en gaat zij aan de slag om het perfecte interieur voor jou te creëren. 

Waarom kies je voor Thuis By?

Thuis By is een interieurstylistbedrijf met oog voor de klant. Het stylingsproces is een samenwerking tussen het team én de klant. Thuis By komt namelijk bij jou thuis en betrekt jou ook bij het proces. Door samen na te denken over ideeën, wordt jouw nieuwbouwwoning passend en persoonlijk ingericht. Welke woonstijl je ook hebt, Thuis By is van alle markten thuis. Jij mag je wensen aangeven en Maria gaat aan de slag! 

Alvast een paar interieurtips

Wil je alvast beginnen aan je interieur? Ideetjes opdoen, brainstormen of al een moodbord maken? Thuis By geeft je 3 interieurtips, zodat je vast een beginnetje kunt maken!

  1. Bezoek eens een meubelzaak (of zelfs meerdere) op een vrije dag. Neus lekker rond en kijk wat er allemaal te krijgen is. Welke banken vind je niet alleen mooi, maar zitten ook nog eens lekker? Wat zijn leuke dingen om met elkaar te combineren? 
  2. Kijk eens bij andere mensen binnen, bekenden of vrienden, om zo inspiratie op te doen. Zo kom je erachter wat je zelf graag zou willen of juist helemaal niet.
  3. Pak een lekker drankje en zet je laptop aan. Op Pinterest staan talloze ideeën rondom interieur en het inrichten van je woning. Maak een moodbord met alles wat je leuk vindt. Zo creëer je al je eigen woonstijl en -wensen, waardoor je gerichter kunt zoeken naar je meubels etc!

Maak vrijblijvend een afspraak!

Popel jij om te beginnen met het inrichten van jouw nieuwbouwwoning, samen met Thuis By? Of wil je gewoon eens inventariseren of Thuis By je hierbij kan helpen? Maak een afspraak en stel je vragen. Alles is geheel vrijblijvend, dus je zit nergens aan vast. We denken als Thuis By graag met je mee, zodat jij uiteindelijk het interieur hebt in je nieuwe huis, waar je altijd al van droomde!