HomeInterieuradvies Zwolle

Interieuradvies in Zwolle

Ben je in Zwolle op zoek naar deskundig en persoonlijk interieuradvies? Dan ben je bij Thuis By aan het juiste adres. Maria, onze getalenteerde interieuradviseur, bezoekt je graag thuis met haar gevulde bus vol inspirerende materialen. Of kom langs bij ons in de interieurstudio. Plan je afspraak online of neem direct contact met ons op!

Afspraak maken

interieuradvies-thuis-by-maria-op-stoel

Thuis By

Heb jij plannen om te (ver)bouwen, verhuizen of te restylen?

Samen verwerken we jouw wensen met onze expertise in een stijlvol en uniek interieur ontwerp. Van ontwerp tot realisatie, samen met onze Thuis By specialisten kunnen we je al het werk uit handen nemen.

Afspraak maken

Thuis By

Muurverf collectie

Laat je inspireren door de prachtige trendy en stijlvolle kleuren muurverf van onze Thuis By collectie.

Meer informatie

Zwolle, een stad rijk aan architecturale diversiteit, biedt een scala aan oude stadspanden en prachtige nieuwe woningen. In één van deze bijzondere huizen mag jij je thuis noemen. Dankzij Thuis By’s unieke mobiele aanpak komt Maria graag bij jou langs voor persoonlijk interieuradvies in Zwolle. Samen bekijken we in jouw eigen ruimte alle materialen en kleuren, om ervoor te zorgen dat ze perfect in jouw interieur passen.

Waarom een interieuradvies?

Het creëren van een thuis dat volledig weerspiegelt wie je bent kan een uitdaging zijn. Daarom is professioneel interieuradvies in Zwolle zo waardevol. Onze interieurstylist Maria helpt je om je visie om te zetten in werkelijkheid. Ze heeft een scherp oog voor inrichting, kleur en de nieuwste trends, waardoor ze jouw woning kan stylen volgens jouw wensen. Met haar professioneel interieuradvies in Zwolle creëert Maria een unieke thuisomgeving die echt bij je past.

Altijd een passende interieurstijl

Wie Pinterest aanklikt en zoekt naar interieurstijlen, ziet waarschijnlijk door de bomen het bos niet meer. Tegenwoordig zijn er tig soorten interieurstijlen te vinden. Van strak met veel glans, tot landelijk en klassiek. Ben jij meer van de natuurlijke kleuren, of ben jij fan industrieel? Het kan allemaal! Niet gek dat jij hulp kan gebruiken bij jouw interieur.

Gelukkig helpt interieurstylist Maria jou graag verder! Dankzij haar expertise en kennis over interieur, richt ze jouw woning helemaal naar wens en smaak in. Hierdoor vinden jullie altijd een passende interieurstijl, of ontwikkel je een geheel eigen stijl! Des te leuker.

Interieurstylist bij jou aan huis in Zwolle

Thuis by bestaat uit een team die allemaal hun best doen om jouw huis zo persoonlijk mogelijk te maken. Maria is de interieurstylist van het team. Zij komt graag bij jou langs in Zwolle, om samen te kijken naar kleuren, meubels en accessoires die perfect zijn voor jouw interieur! Als interieurstylist in Zwolle heeft Maria oog voor kleur en detail. ‘Ik zoek de balans in de kleuren van de muren en de meubels, zodat het een geheel wordt’. Dankzij het feit dat ze bij jou thuis komt, kan ze een duidelijk beeld krijgen van de lichtinval en andere specifieke kenmerken van je ruimte. Bij Thuis By garanderen we dat elk detail in je interieur tot zijn recht komt!

Wist je dat ThuisBy ook vloeren, meubels en andere interieur gerelateerde zaken kan leveren? Je bent aan het juiste adres voor het hele pakket.

De voordelen van Thuis By

Waarom kies je voor Thuis By?

  • Jouw wensen staan bij ons voorop.
  • Persoonlijk contact vinden wij belangrijk.
  • Ons uitgangspunt is dat jij écht blij wordt van je interieur.
  • Thuis By is er voor elk advies, groot en klein.

Door samen bij jou thuis in gesprek te gaan over wat jij graag wilt, is een interieur, passend bij jou, gegarandeerd!

Maak een afspraak met ons!

Ben je aan het stoeien met de huidige indeling van je meubels, of wil je een compleet nieuw interieur? Thuis By helpt je graag!

Neem vrijblijvend contact met ons op, of maak een afspraak! Wie weet zien we elkaar snel in Zwolle!

Afspraak maken