HomeInterieuradvies Zwolle

Interieuradvies in Zwolle

Op zoek naar interieuradvies bij jou thuis in Zwolle? Dan komt Thuis By graag bij jou langs. Laat je inspireren door een gevulde bus, vol materialen. Neem contact op of maak je afspraak online!

Maria is dagelijks op pad met haar bus en komt ook graag bij jou in Zwolle langs. Dat is een persoonlijk ‘karaktertrekje’ van Thuis By: jij hoeft niet naar Maria toe, maar Maria komt langs bij jou. ‘Op deze manier kunnen we alle materialen en kleuren die ik bij me heb goed bekijken in de juiste ruimte, en zorgen dat ze goed uitkomen.’ – Maria van Thuis by. Ze komt in jouw vertrouwde omgeving voor het interieuradvies. ‘Dit is fijn voor de klant, want zo kan er makkelijk aangegeven worden wat juist wel of niet bevalt aan de huidige woning en het interieur. De wensen mogen zo breed zijn als dat je zelf wilt. Hou je van een landelijk interieur of juist van Scandinavisch; Maria is van alle markten thuis! Ben jij op zoek naar een interieurstylist in Zwolle, zoek dan niet verder.

interieuradvies-thuis-by-maria-op-stoel

Thuis By

Heb jij plannen om te (ver)bouwen, verhuizen of te restylen?

Samen verwerken we jouw wensen met onze expertise in een stijlvol en uniek interieur ontwerp. Van ontwerp tot realisatie, samen met onze Thuis By specialisten kunnen we je al het werk uit handen nemen.

Afspraak maken

Thuis By

Muurverf collectie

Laat je inspireren door de prachtige trendy en stijlvolle kleuren muurverf van onze Thuis By collectie.

Meer informatie

Interieurstylist bij jou aan huis

Thuis by bestaat uit een team die allemaal hun best doen om jouw huis zo persoonlijk mogelijk te maken. Maria is de interieurstylist van het team. Zij komt graag bij jou langs in Zwolle, om samen te kijken naar kleuren, meubels en accessoires die perfect zijn voor jouw interieur! Als interieurstylist in Zwolle heeft Maria oog voor kleur en detail. ‘Ik zoek de balans in de kleuren van de muren en de meubels, zodat het een geheel wordt’. Doordat ze bij jou thuis komt, krijgt Maria ook een duidelijk beeld van bijvoorbeeld de lichtinval in de ruimte. Je kunt er dus echt vanuit gaan dat het eindresultaat zal passen bij de omgeving en dat ieder detail tot zijn recht komt! Ben jij ook benieuwd naar wat Maria jou kan adviseren? Maak dan gerust een afspraak. Het team van Thuis by is er klaar voor!

Inhoud van de Thuis By bus

Maria komt bij jou thuis met haar gevulde bus. Als je de deuren van de bus open zou trekken, sta je versteld van alle materialen die erin zitten. Maria rijdt met een groot assortiment aan interieurspullen door de regio Zwolle. De inhoud van de bus bevat onder andere heel veel stalen. Denk aan stalen voor behang en gordijnen, maar ook van bijvoorbeeld PVC en allerlei kleuren verf. Doordat Maria zo veel bij zich heeft, kunnen jullie samen echt gaan nadenken over het nieuwe interieur, zodat er een eindresultaat komt waar jij als klant je helemaal Thuis By zult voelen. Dat wil toch iedereen?!

Afspraak maken