HomeInterieuradvies Zwolle

Interieuradvies in Zwolle

Op zoek naar interieuradvies bij jou thuis in Zwolle? Dan komt Thuis By graag bij jou langs. Laat je inspireren door een gevulde bus, vol materialen. Neem contact op of maak je afspraak online!

interieuradvies-thuis-by-maria-op-stoel

Thuis By

Heb jij plannen om te (ver)bouwen, verhuizen of te restylen?

Samen verwerken we jouw wensen met onze expertise in een stijlvol en uniek interieur ontwerp. Van ontwerp tot realisatie, samen met onze Thuis By specialisten kunnen we je al het werk uit handen nemen.

Afspraak maken

Thuis By

Muurverf collectie

Laat je inspireren door de prachtige trendy en stijlvolle kleuren muurverf van onze Thuis By collectie.

Meer informatie

Als inwoner van Zwolle woon je in een prachtige stad met veel oude stadspanden, maar ook met prachtige nieuwe woningen. Kortom, een grote diversiteit aan huizen. En in een van die huizen mag jij wonen. Maria is dagelijks op pad met haar bus en komt ook graag bij jou in Zwolle langs. Dat is een persoonlijk ‘karaktertrekje’ van Thuis By: jij hoeft niet naar Maria toe, maar Maria komt langs bij jou. ‘Op deze manier kunnen we alle materialen en kleuren die ik bij me heb goed bekijken in de juiste ruimte, en zorgen dat ze goed uitkomen.’ – Maria van Thuis by. Ze komt in jouw vertrouwde omgeving voor het interieuradvies. ‘Dit is fijn voor de klant, want zo kan er makkelijk aangegeven worden wat juist wel of niet bevalt aan de huidige woning en het interieur. De wensen mogen zo breed zijn als dat je zelf wilt. Hou je van een landelijk interieur of juist van Scandinavisch; Maria is van alle markten thuis! Ben jij op zoek naar een interieursadvies in Zwolle, zoek dan niet verder.

Waarom een interieuradvies?

Waarom kies je voor interieuradvies in Zwolle, en besluit je niet om het zelf te doen? Omdat het lastig is om te bepalen wát je echt wil, en hoé je dit precies voor je ziet. Dit is waar veel mensen tegen aan blijven lopen. Toch wil iedereen wonen in een huis, wat echt past bij de wensen en eigen persoonlijkheid. Een interieurstylist kan jou helpen om op zoek te gaan naar het perfecte interieur, passend bij jou. Maria heeft oog voor inrichting, kleur en alles omtrent interieur.  Met haar professionele inzicht kan ze jouw woning stijlen naar jouw wensen, en geeft ze het beste interieuradvies in Zwolle!

Nog een voordeel van een interieurstylist, is dat ze heel snel op de hoogte zijn van de nieuwste trends. Maria is dol op nieuwe items! ‘Het is leuk om nieuwe trends al vroeg te ontdekken. De klant heeft daardoor iets heel unieks in huis, wat andere pas veel later zullen kopen. Hoe leuk is dat!’

Altijd een passende interieurstijl

Wie Pinterest aanklikt en zoekt naar interieurstijlen, ziet waarschijnlijk door de bomen het bos niet meer. Tegenwoordig zijn er tig soorten interieurstijlen te vinden. Van strak met veel glans, tot landelijk en klassiek. Ben jij meer van de natuurlijke kleuren, of ben jij fan industrieel? Het kan allemaal! Niet gek dat jij hulp kan gebruiken bij jouw interieur.

Gelukkig helpt interieurstylist Maria jou graag verder! Dankzij haar expertise en kennis over interieur, richt ze jouw woning helemaal naar wens en smaak in. Hierdoor vinden jullie altijd een passende interieurstijl, of ontwikkel je een geheel eigen stijl! Des te leuker.

Interieurstylist bij jou aan huis

Thuis by bestaat uit een team die allemaal hun best doen om jouw huis zo persoonlijk mogelijk te maken. Maria is de interieurstylist van het team. Zij komt graag bij jou langs in Zwolle, om samen te kijken naar kleuren, meubels en accessoires die perfect zijn voor jouw interieur! Als interieurstylist in Zwolle heeft Maria oog voor kleur en detail. ‘Ik zoek de balans in de kleuren van de muren en de meubels, zodat het een geheel wordt’. Doordat ze bij jou thuis komt, krijgt Maria ook een duidelijk beeld van bijvoorbeeld de lichtinval in de ruimte. Je kunt er dus echt vanuit gaan dat het eindresultaat zal passen bij de omgeving en dat ieder detail tot zijn recht komt! Ben jij ook benieuwd naar wat Maria jou kan adviseren? Maak dan gerust een afspraak. Het team van Thuis by is er klaar voor!

Wist je dat ThuisBy ook vloeren, meubels en andere interieur gerelateerde zaken kan leveren? Je bent aan het juiste adres voor het hele pakket.

De voordelen van Thuis By

Waarom kies je voor Thuis By?

  • Jouw wensen staan bij ons voorop.
  • Persoonlijk contact vinden wij belangrijk.
  • Ons uitgangspunt is dat jij écht blij wordt van je interieur.
  • Thuis By is er voor elk advies, groot en klein.

Door samen bij jou thuis in gesprek te gaan over wat jij graag wilt, is een interieur, passend bij jou, gegarandeerd!

Maak een afspraak met ons!

Ben je aan het stoeien met de huidige indeling van je meubels, of wil je een compleet nieuw interieur? Thuis By helpt je graag!

Neem vrijblijvend contact met ons op, of maak een afspraak! Wie weet zien we elkaar snel in Zwolle!

Afspraak maken