HomeInterieuradvies Apeldoorn

Interieuradvies in Apeldoorn

Ben jij op zoek naar interieuradvies in Apeldoorn? Wij stylen jouw huis, zodat je er helemaal Thuis By voelt. Het team van Thuis By bestaat uit specialisten, die er alles aan doen om jouw huis zo persoonlijk mogelijk te maken. Maria is de interieurstylist van het team. Maria komt bij je langs, om samen met jou te kijken welke kleuren, meubels en accessoires perfect zijn voor jouw interieur! Als interieurstylist heeft Maria oog voor kleur en detail. ‘Ik zoek de balans in de kleuren van de muren en de meubels, zodat het een geheel wordt’. Doordat ze bij jou thuis komt, krijgt Maria ook een duidelijk beeld van bijvoorbeeld de lichtinval in de ruimte. Je kunt er dus echt vanuit gaan dat het eindresultaat zal passen bij de omgeving en dat ieder detail tot zijn recht komt!

Neem vrijblijvend contact op!
Afspraak maken

 

interieuradvies-thuis-by-maria-op-stoel

Thuis By

Heb jij plannen om te (ver)bouwen, verhuizen of te restylen?

Samen verwerken we jouw wensen met onze expertise in een stijlvol en uniek interieur ontwerp. Van ontwerp tot realisatie, samen met onze Thuis By specialisten kunnen we je al het werk uit handen nemen.

Afspraak maken

Thuis By

Muurverf collectie

Laat je inspireren door de prachtige trendy en stijlvolle kleuren muurverf van onze Thuis By collectie.

Meer informatie

Interieuradviseur bij jou aan huis in Apeldoorn

Als Maria aan de slag gaat, vertrekt zij trots met de Thuis By bus. Met liefde komt Maria bij haar klanten aan huis in Apeldoorn. Een bosrijk gebied, met prachtige huizen. Hier kan met het juiste interieurontwerp, heel wat moois van gemaakt worden. Zodat het interieur van het huis in Apeldoorn, overeenkomt met het prachtige gebied. Geheel naar jouw wens. Werken met verschillende soorten huizen en interieurideeën, geeft Maria energie. Met de kennis en inzichten die ze heeft, maakt ze een plan. Of je nu van een landelijke stijl houdt of juist van heel industrieel; Maria staat voor iedereen klaar! ‘Door de ontspannen en vertrouwde sfeer bij de klant zelf thuis, komt de mening en smaak van de klant vaak al snel naar boven.’ Verder raakt Maria zelf ook altijd heel snel geïnspireerd door de omgeving. ‘Ik krijg vaak al meteen leuke ideeën als ik de ruimte binnen kom!’

Waarom interieuradvies?

Waarom ga je niet zelf aan de slag met je interieur, maar kies je ervoor om interieuradvies te vragen? Soms is het lastig om te bepalen wat je graag wilt, wat je nou echt mooi vindt en hoe je het precies zou willen hebben. Een probleem dat heel veel mensen zullen herkennen als ze hun woning een andere look willen geven. Tegenwoordig zijn er zo veel interieurstijlen, valt er zo veel te combineren. Hoe moet je het nou aanpakken? Wat moet je wel kopen en wat juist niet? Welke kleuren matchen mooi bij elkaar? En natuurlijk moet het passen bij jouw persoonlijkheid. Met al deze vragen kan Maria van Thuis By je helpen. Ze komt graag bij jou langs om passend interieuradvies in regio Apeldoorn te geven en zo een interieur te creëren wat echt bij jou past.

De voordelen van Thuis By in regio Apeldoorn

Waarom moet je kiezen voor Thuis By? Wij zetten de voordelen graag voor jou op een rijtje:

  • Jouw wensen staan op nummer 1 bij ons. Want juist dan zal het resultaat er echt zijn!
  • Persoonlijk contact vinden wij belangrijk. Wij willen jou als klant graag leren kennen, zodat we een interieur kunnen samenstellen wat past bij jou.
  • We doen ons werk met het doel dat jij je Thuis zal voelen By jouw nieuwe interieur.
  • Thuis By geeft je graag advies, zowel groot als klein. Van een nieuw behangetje tot een complete make-over van je woonkamer; wij zijn er voor je!

Door samen met jou te sparren bij jou thuis over het nieuwe interieur, is een prachtig resultaat absoluut gegarandeerd! Zo krijg jij het beste interieuradvies voor jouw huis in Apeldoorn.

Altijd een passende woonstijl

Vandaag de dag zijn er ontzettend veel interieurstijlen. Denk aan een industriële stijl, bohemian, naturel, kleurrijk of juist landelijk. En al deze losse stijlen vallen ook nog eens te combineren met elkaar. Mogelijkheden genoeg dus! Hoe ga je zelf hier nu de goede weg in vinden?

Daar helpt interieurstylist Maria je graag bij. Ze boost van de energie, creativiteit en heeft echt oog voor interieur. Al deze kwaliteiten zorgen ervoor dat jouw woning helemaal naar jouw smaak en stijl zal worden ingericht. Het nieuwe interieur gaat ze niet helemaal zelf bedenken, maar hier betrekt ze jou als klant graag bij. En wie weet wat jouw wensen en de ideeën van Maria samen teweeg gaan brengen. Misschien wel heel iets anders dan wat je in de eerst instantie gedacht had…!

Inhoud van de Thuis By bus

Als je de deuren van de bus van Thuis By open zou trekken, sta je versteld van alle materialen die erin zitten. Maria rijdt met een groot assortiment aan interieurspullen door de regio en komt voor het geven van interieuradvies ook naar Apeldoorn. De inhoud van de bus bevat onder andere heel veel stalen. Denk aan stalen voor behang en gordijnen, maar ook van bijvoorbeeld PVC en allerlei kleuren verf. Doordat Maria zo veel bij zich heeft, kunnen jullie samen echt gaan nadenken over het nieuwe interieur, zodat er een eindresultaat komt waar jij als klant je helemaal Thuis By zult voelen. Wil jij een persoonlijk interieuradvies in Apeldoorn, of ga je graag samen in gesprek met een interieurstylist? Maak gerust een afspraak of neem contact op.

Afspraak maken