HomeInterieuradvies Apeldoorn

Interieuradvies in Apeldoorn

Ben jij op zoek naar interieuradvies in Apeldoorn? Wij stylen jouw huis, zodat je er helemaal Thuis By voelt. Het team van Thuis By bestaat uit specialisten, die er alles aan doen om jouw huis zo persoonlijk mogelijk te maken. Maria is de interieurstylist van het team. Maria komt bij je langs, om samen met jou te kijken welke kleuren, meubels en accessoires perfect zijn voor jouw interieur! Als interieurstylist heeft Maria oog voor kleur en detail. ‘Ik zoek de balans in de kleuren van de muren en de meubels, zodat het een geheel wordt’. Doordat ze bij jou thuis komt, krijgt Maria ook een duidelijk beeld van bijvoorbeeld de lichtinval in de ruimte. Je kunt er dus echt vanuit gaan dat het eindresultaat zal passen bij de omgeving en dat ieder detail tot zijn recht komt!

Neem vrijblijvend contact op!
Afspraak maken

 

interieuradvies-thuis-by-maria-op-stoel

Thuis By

Heb jij plannen om te (ver)bouwen, verhuizen of te restylen?

Samen verwerken we jouw wensen met onze expertise in een stijlvol en uniek interieur ontwerp. Van ontwerp tot realisatie, samen met onze Thuis By specialisten kunnen we je al het werk uit handen nemen.

Afspraak maken

Thuis By

Muurverf collectie

Laat je inspireren door de prachtige trendy en stijlvolle kleuren muurverf van onze Thuis By collectie.

Meer informatie

Interieuradviseur bij jou aan huis

Als Maria aan de slag gaat, vertrekt zij trots met de Thuis By bus. Met liefde komt Maria bij haar klanten aan huis in Apeldoorn. Een bosrijk gebied, met prachtige huizen. Hier kan met het juiste interieurontwerp, heel wat moois van gemaakt worden. Zodat het interieur van het huis in Apeldoorn, overeenkomt met het prachtige gebied. Geheel naar jouw wens. Werken met verschillende soorten huizen en interieurideeën, geeft Maria energie. Met de kennis en inzichten die ze heeft, maakt ze een plan. Of je nu van een landelijke stijl houdt of juist van heel industrieel; Maria staat voor iedereen klaar! ‘Door de ontspannen en vertrouwde sfeer bij de klant zelf thuis, komt de mening en smaak van de klant vaak al snel naar boven.’ Verder raakt Maria zelf ook altijd heel snel geïnspireerd door de omgeving. ‘Ik krijg vaak al meteen leuke ideeën als ik de ruimte binnen kom!’

Inhoud van de Thuis By bus

Als je de deuren van de bus van Thuis By open zou trekken, sta je versteld van alle materialen die erin zitten. Maria rijdt met een groot assortiment aan interieurspullen door de regio en komt voor het geven van interieuradvies ook naar Apeldoorn. De inhoud van de bus bevat onder andere heel veel stalen. Denk aan stalen voor behang en gordijnen, maar ook van bijvoorbeeld PVC en allerlei kleuren verf. Doordat Maria zo veel bij zich heeft, kunnen jullie samen echt gaan nadenken over het nieuwe interieur, zodat er een eindresultaat komt waar jij als klant je helemaal Thuis By zult voelen. Wil jij een persoonlijk interieuradvies in Apeldoorn, of ga je graag samen in gesprek met een interieurstylist? Maak gerust een afspraak of neem contact op.

Afspraak maken