HomePaas By

Paas By

Kom jij Paas By ons vieren?

Op maandag 1 april vieren wij tweede paasdag graag met jou! Kom jij langs om Paas By ons te vieren? Deze dag zal in het teken staan van familie, sfeer en natuurlijk interieur. Breng de lente direct in huis met prachtige zijde bloemen uit onze bloemenkraam. Laat je verrassen door de nieuwste woonaccessoires en leuke (win) acties. Daarnaast vind je bij ons verschillende stijlkamers waarin je deze dag kunt ontdekken welke stijl het best bij jou past.  Wil je meer informatie over onze producten en service? Onder het genot van een hapje en een drankje kun je je in onze showroom & interieurstudio laten inspireren en adviseren. Uiteraard is het ook mogelijk om een 1-op-1 afspraak voor interieuradvies Thuis By jou in te plannen.

Lees hieronder verder!

Thuis By

Heb jij plannen om te (ver)bouwen, verhuizen of te restylen?

Samen verwerken we jouw wensen met onze expertise in een stijlvol en uniek interieur ontwerp. Van ontwerp tot realisatie, samen met onze Thuis By specialisten kunnen we je al het werk uit handen nemen.

Afspraak maken

Thuis By

Muurverf collectie

Laat je inspireren door de prachtige trendy en stijlvolle kleuren muurverf van onze Thuis By collectie.

Meer informatie

Paas By voor de kids!

Natuurlijk denken wij deze dag ook aan de kinderen! Ga aan de slag met het *timmeren van een vogelhuisje, kun je meedoen met de paaseieren zoektocht door de buurt of maak je een mooie kleurplaat!

Wil je mee doen met het zoeken naar paaseieren? Dit doen we in verschillende rondes. Je hoeft je hiervoor niet in te schrijven. Voor alle kinderen ligt er een leuke attentie klaar.

Ronde 1 : 10:00 uur

Ronde 2: 12:00 uur

Ronde 3: 14:00 uur

*Het timmeren van een vogelhuisje is gratis bij een aankoop vanaf € 25 op=op

Paas By, Molenstraat 3 8081 BB Elburg

Maandag 1 april, van 10.00 tot 17.00 uur

Download kleurplaat