Complete verbouwing

Een bestaande woning multifunctioneel maken. Voor dit gezin mocht de indeling compleet anders en dat is het geworden. Op de begane grond is een extra slaapkamer, badkamer, apart toilet en speelkamer toegevoegd met slechts een aanbouw van enkele meters. Het is een prachtige woning geworden compleet naar de wensen van nu maar met mogelijkheden voor de toekomst. Laat je verrassen!

Wat hebben wij gedaan?

Om deze bestaande woning multifunctioneel te kunnen maken, hebben we samen met het gezin gekeken naar de mogelijkheden. We zijn aan de slag gegaan met een het ontwerpen en intekenen van het ontwerp, om zo nieuwe ruimtes te weten creëren.

Voordat Thuis By langs kwam

Ook een nieuw interieur?

Wil jij ook een compleet interieuradvies, waar aan alles gedacht is of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Wij helpen je graag bij het realiseren van jouw droom interieur! Vul het contactformulier in, dan nemen we contact met je op.

Afspraak maken

Maak vandaag nog een afspraak voor interieur of kleuradvies.

Wil je advies bij het kiezen van kleuren, materialen, de juiste vloer- of raambekleding? Of wil je een andere indeling maar kom je er niet uit met je huidige meubels en zou je graag willen zien wat er met enkele aanpassingen allemaal mogelijk is? Samen verwerken we jouw wensen met onze expertise in een stijlvol en uniek interieurontwerp.