Cozy Comfort

Wij zijn gevraagd om een compleet plan te maken voor de beneden verdieping . Van de verlichting tot aan de meubels, wij hebben hier het gehele plaatje kunnen afleveren met plan voor het grotere geheel. We hebben een gezellig, warm en comfortabel interieur weten te realiseren dat aansloot bij de woonwensen van de klant.

Het resultaat

Wat hebben wij gedaan?

We hebben de wensen van de klant geïnventariseerd en gekeken naar de mogelijkheden om met verschillende elementen en structuren te werken . We hebben een totaalplaatje neergezet waarbij we warme kleuren, luxe structuren en gave items hebben gecombineerd.

Omdat er in dit huis door een gezin geleefd wordt hebben we gekozen voor praktische materialen met een luxe en comfortabele uitstraling. Een bank met een ronde opstelling die uitnodigt om gezellig te kletsen en een draaibare fauteuil om heerlijk voor de haard te vertoeven. Comfortabel en knus!

Tijdens de werkzaamheden

Ook een nieuw interieur?

Wil jij ook een compleet interieuradvies, waar aan alles gedacht is of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Wij helpen je graag bij het realiseren van jouw droom interieur! Vul het contactformulier in, dan nemen we contact met je op.

Afspraak maken

Maak vandaag nog een afspraak voor interieur of kleuradvies.

Wil je advies bij het kiezen van kleuren, materialen, de juiste vloer- of raambekleding? Of wil je een andere indeling maar kom je er niet uit met je huidige meubels en zou je graag willen zien wat er met enkele aanpassingen allemaal mogelijk is? Samen verwerken we jouw wensen met onze expertise in een stijlvol en uniek interieurontwerp.

    Thuis By

    Gerelateerde producten

    Aram vase size L

    Light and Living keramiek creme doorsnee 19x 46.5 cm

    77,95