HomeProjectenVan slaapkamer naar droomkamer

Thuis By

Van slaapkamer naar droomkamer

Van slaapkamer naar droomkamer. Wat was dit een leuke opdracht! Een jonge dame die precies wist wat ze wilde qua sfeer maar geen idee had hoe al die ideeën tot een mooi geheel konden leiden. Warme aardetinten, sfeerverlichting, rust & balans. Maar vooral een plek om naast het huiswerk maken heerlijk te kunnen relaxen met voldoende opbergruimte voor alle make-up.

Speciaal voor alle make-up artikelen hebben een maatwerk make-up tafel gemaakt die tevens als bureau kan dienen. Dit meubel is voorzien van een lade en kastjes waar alles perfect in past. Enkele muren zijn behangen en anderen in een warme kleur gesausd. De televisie hebben we aan de wand gehangen om extra ruimte te creëren. De verlichting hebben we vervangen door sfeer en functionele verlichting en de kussens op het bed komen uit de Thuis By collectie.

 

 

 

Download moodboard

Ook interesse?

Maak een afspraak voor advies op maat, afgestemd op jouw wensen en budget.

Afspraak maken

Afspraak maken

Maak vandaag nog een afspraak voor interieur of kleuradvies.

Wil je advies bij het kiezen van kleuren, materialen, de juiste vloer- of raambekleding? Of wil je een andere indeling maar kom je er niet uit met je huidige meubels en zou je graag willen zien wat er met enkele aanpassingen allemaal mogelijk is? Samen verwerken we jouw wensen met onze expertise in een stijlvol en uniek interieurontwerp.