Modern & Stijlvol

Wij zijn gevraagd om vanaf de ontwikkelingsfase van het huis betrokken te zijn bij de inrichting en afstyling. Van de verlichting tot aan de meubels, wij hebben hier het gehele plaatje kunnen afleveren met plan voor het grotere geheel. We hebben een modern, sfeervol en tijdloos interieur weten te realiseren dat aansloot bij de vraag van de klant.

Het resultaat

Wat hebben wij gedaan?

In de creatie van een warm en uitnodigend interieur hebben we onze kennis ingezet om een omvattend en ondersteunend plan te ontwikkelen voor elke ruimte in het huis. We hebben een totaalplaatje neergezet waarbij aan elk element gedacht is.

In een nieuw huis is het ontzettend belangrijk om rekening te houden met de akoestiek. We hebben materialen gekozen die niet alleen de klanken in elke kamer verrijken, maar ook bijdragen aan rust. Naast het leveren van meubels en het verzorgen van het interieur, hebben wij een advies gegeven voor de badkamer en kleurgebruik. Zo komt alles samen.

Voordat Thuis By langs kwam

Ook een nieuw interieur?

Wil jij ook een compleet interieuradvies, waar aan alles gedacht is of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Wij helpen je graag bij het realiseren van jouw droom interieur! Vul het contactformulier in, dan nemen we contact met je op.

Afspraak maken

Maak vandaag nog een afspraak voor interieur of kleuradvies.

Wil je advies bij het kiezen van kleuren, materialen, de juiste vloer- of raambekleding? Of wil je een andere indeling maar kom je er niet uit met je huidige meubels en zou je graag willen zien wat er met enkele aanpassingen allemaal mogelijk is? Samen verwerken we jouw wensen met onze expertise in een stijlvol en uniek interieurontwerp.