HomeKleuradvies woonkamer

Kleur- en materiaaladvies voor de woonkamer

Ben jij op zoek naar persoonlijk kleuradvies voor de woonkamer? Dan kijkt Maria graag met je mee. Maria komt langs met de Thuis By bus, vol inspirerende materialen en kleurstalen. Hierdoor krijgt Maria een realistisch beeld van de ruimte die ingericht moet worden. Hoeveel licht valt er in de woonkamer, en hoe groot is de ruimte. Hier past ze de kleuren op aan die ze uitkiest voor het stylen van de woonkamer of andere kamers in het huis. ‘Wat ik altijd heel belangrijk vind, is balans in de kleuren. Ik wil dit creëren door de juiste kleuren en materialen te combineren’, aldus Maria.

Afspraak maken

interieuradvies-thuis-by-maria-op-stoel

Thuis By

Heb jij plannen om te (ver)bouwen, verhuizen of te restylen?

Samen verwerken we jouw wensen met onze expertise in een stijlvol en uniek interieur ontwerp. Van ontwerp tot realisatie, samen met onze Thuis By specialisten kunnen we je al het werk uit handen nemen.

Afspraak maken

Thuis By

Muurverf collectie

Laat je inspireren door de prachtige trendy en stijlvolle kleuren muurverf van onze Thuis By collectie.

Meer informatie

Interieuradvies woonkamer

De woonkamer heeft vaak de hoogste prioriteiten als het gaat om een knusse sfeer. Het team van Thuis by zorgt er dan ook voor dat de styling van deze ruimte met zorg wordt gedaan. Maria kiest met zorg passende kleuren uit voor het interieur en past hier ook de keuze van de meubels op aan. Zo wordt ook jouw huiskamer een passend geheel, met balans in kleurgebruik. Het eindresultaat zal dan ook een woonkamer vol sfeer zijn waar iedereen met plezier op de bank zal ploffen! Wil jij dat ook, zo’n woonkamer vol sfeer? Neem dan snel contact op met het team van Thuis by!

Trendy muurverf voor de woonkamer

Om de woonkamer echt uniek, persoonlijk en stijlvol te maken, heeft Thuis by een eigen collectie muurverf ontwikkeld. Deze collectie muurverf bestaat uit maar liefst 25 verschillende kleuren. In Maria haar kleuradvies, maakt Maria graag gebruik van de kleuren. Deze maken een woonkamer écht af. ‘De kleuren muurverf van Thuis By zijn praktisch en ook stijlvol. Ze hebben een matte uitstraling en kunnen makkelijk met een doekje worden afgenomen.’ Als Maria bij jou thuis komt, neemt ze een kleurenpallet mee, zodat je op je gemak de kleuren voor jouw woonkamer kunt uitzoeken in de ruimte zelf. Je ziet dus direct hoe de kleuren uitkomen; wat handig! Benieuwd wat voor kleuren er in jouw woonkamer passen, neem gerust contact op.

Afspraak maken