HomeBlogThuis By Winterfair 2023

Thuis By Winterfair 2023

27 oktober 2023

De winter staat voor de deur en dat betekent dat het weer tijd is voor gezelligheid en warmte. Laten we deze gelegenheid aangrijpen om onze eerste editie van de Thuis By winterfair te organiseren op vrijdag 24 en zaterdag 25 november 2023. De Thuis By winterfair biedt jou de gelegenheid om samen te komen, gezelligheid en sfeer te beleven en inspiratie op te doen.

We bieden jou verschillende onderwerpen aan, namelijk persoonlijke verzorging, de inwendige mens en alles op het gebied van wonen. We naderen de feestdagen en vlak voor de drukke decembermaand zullen alle aspecten op de fair worden belicht.

Persoonlijke en uiterlijke verzorging

Ben je op zoek naar een prachtige outfit en een mooi kapsel voor de feestdagen? Op onze fair staan standhouders die met jou kunnen meedenken, zoals Studio Lief en Schoonheidssalon Edith Esselink – Praktijk voor huidverbetering. Zij geven advies over uiterlijke verzorging en helpen je feestelijk aan te kleden.

Eten, Drinken en Genieten!

Bij de proeftafel kun je genieten van de lekkerste wijnen van Lotte van Polen – Guest and Grapes. Ze zal onze smaakpapillen prikkelen met wijnen van over de hele wereld. Lotte is een Vinoloog van de Wijnacademie en heeft veel kennis van alles wat met wijn te maken heeft. Heb je een diner aan huis en wil je bijpassende wijnen? Of wil je maandelijks een selectie van mooie wijnen van Lotte ontvangen? Ze heeft voor iedereen wat wils.

Producten rechtstreeks van de boerderij naar jouw bord. En dan ook nog eens hoogwaardige producten! Maak kennis met Puur Polder Angus. Duurzaam eten? Geniet van vlees uit de regio om de lekkerste gerechten te bereiden. Kom het proeven tijdens de fair…

Kortom, de Thuis By winterfair is een geweldige manier om de winterse gezelligheid naar jouw huis te halen. Het is een moment om samen te komen, te genieten van lekkernijen en activiteiten, en de winter en feestdagen op hun best te ervaren. Zien we jou?

Schrijf je in op de pagina! De eerste 100 aanmeldingen zijn verzekerd van een Goodiebag.

Vrijdag 24 november – 16.00 tot 21.00 uur

Zaterdag 25 november – 10.00 tot 16.00 uur

Locatie: Molenweg 3, Elburg